Duurzame planten vliegjes vanger van super ninja

Rouwvliegjes bestrijden? Met onze superaantrekkelijke rouwvliegjesval ben je zo van je planten vliegjes (rouwvarenmuggen) af. Natuurlijk en verantwoord, makkelijk in het gebruik en eenvoudig te plaatsen.

Direct het gewenste resultaat

Binnen een paar dagen ben je van de (meeste) planten vliegjes af.

Natuurlijk en verantwoord

Gemaakt van gerecycled – en recyclebaar – plastic

Zeer makkelijk in gebruik

Direct klaar voor gebruik, makkelijk te plaatsen

Direct het gewenste resultaat

Onze vrolijke en subtiele stickervallen trekken snel en eenvoudig planten vliegjes aan. De vliegjes (rouwvarenmuggen) komen vast te zitten, waarna zij binnen een dag dood zullen gaan. De (meeste) planten vliegjes worden binnen een paar dagen al gevangen.

 

Natuurlijk en verantwoord

De rouwvliegjesval is gemaakt van gerecycled – en recyclebaar – plastic en natuurlijke lijm. De stickervallen gaan tot wel 3 maanden (soms langer) mee en zijn dus erg duurzaam.

Zeer makkelijk in gebruik

Een verpakking bevat 10 rouwvliegjesvallen. Steek de rouwvliegjesvallen in de grond en verwijder de folie; de vallen doen direct hun werk.

Specificaties

Verpakking (lxbxh): 7,2×1,5×12,7 cm,

Val uitgevouwen (bxh): 11×6,5 cm

circa 32 gram

Alleen lijm

10 of 30 vallen

Plantvliegjes? Daar is Super Ninja voor!

Bestel de duurzame plantvliegjes val direct online.

Bestel direct!

Ik zat sinds een paar dagen met een zwerm fruitvliegjes. Begon met een tiental, maar na een dag of 3 waren het er honderden denk ik. Product ontvangen, klaargezet en minder dan een uur later lag er al een bodempje vliegjes in! Na 2 dagen was ik er volledig van verlost. Aanrader dus!

Dit is tot nu toe het best werkende artikel wat we hebben getest. Binnen enkele dagen was de fruitvliegjesplaag volledig verdwenen.

Fantastisch! Wat werken deze flesjes goed zeg. Elke zomer hebben wij weer last van die kleine fruitvliegjes. Wij eten veel fruit en hebben een baby die elke dag vers fruit krijgt, dit is aan de vliegjes dan ook erg te merken. Zodra we een flesje “opplakken” zijn we er zo van af! Elk jaar kopen we ze weer. Wat een top product!

Elke zomer koop ik dit product. Ik hang er eentje boven de goot in de keuken en eentje boven mijn vuilnisbak. Het doet zijn job heel goed! Ben zeer tevreden. Ik kom altijd terug.

OVER SUPER NINJA

Effectieve en duurzame ongediertebestrijding.

Super Ninja vindt dat duurzame en verantwoorde ongediertebestrijding de standaard zou moeten zijn. Effectief tegen ongedierte, veilig voor mens, (huis)dier en milieu.

Door een gebrek aan duurzame bestrijdingsmiddelen, ontwikkelde onze oprichter Ferdinand in 2014 – uit eigen frustratie – ons eerste product: de Fruit Fly Ninja.

Hij zat met een knieblessure thuis – tussen de fruitvliegjes – en ontdekte hoe natuurlijke ingrediënten nét zo effectief konden zijn als chemische. Zéker in combinatie met een innovatief productontwerp.

ZO KAN
HET OOK!

We geloven in de kracht van innovatie en natuurlijke middelen.

RESPECT VOOR
MENS & MILIEU

We gaan voor een positieve impact – zonder negatieve bijeffecten.

ALTIJD IN
ONTWIKKELING

We blijven zoeken naar meer – en de beste – oplossingen tegen ongedierte.

FAQ

Gelukkig zijn plantenvliegjes – of rouwvliegjes – niet schadelijk voor je gezondheid, maar helaas wel voor je planten. Al eten de volwassen vliegjes vooral dode plantresten, de larven vreten de wortels van de plant aan, waardoor de planten minder goed water en voedingsstoffen kunnen opnemen.

Buiten dat de planten vliegjes (rouwvarenmuggen) erg hinderlijk kunnen zijn, tasten zij ook je kamerplanten aan. De planten vliegjes leggen wel 200 eitjes per keer en vermenigvuldigen zich dus supersnel. Het is dus belangrijk snel in te grijpen, voordat je last krijgt van een grote plaag.

Planten vliegjes zijn gek op natte potgrond. Zorg ervoor dat je de planten goed afgepast water geeft of plaats ze in een uitlekpot. Zo krijgt de aarde de kans tussen de gietbeurten op te drogen. Haal dode plantenresten, zoals bladeren, op tijd weg. Koop je een nieuwe plant? Controleer dan voor de zekerheid of deze geen plantenvliegjes of larven bij zich draagt. Gebruik voor de al aanwezige plantenvliegjes onze handige stickervallen.

De stickervallen zijn supereffectief en heel eenvoudig te gebruiken. Ze kunnen direct in de grond geplaats worden, waarna zij meteen de rouwvliegjes aantrekken. Hun gele kleur vergroot de aantrekkingskracht. De vliegjes komen simpelweg vast te zitten aan de stickerval, waarna zij binnen een dag dood zullen gaan.

De stickerval vangt binnen een dag al het grootste deel van de volwassen planten vliegjes. Omdat er per keer wel 200 eitjes gelegd worden, blijven larven zich snel ontwikkelingen tot volwassen vliegjes. Het is dus ook belangrijk om het probleem bij de wortels – letterlijk – aan te pakken.

De stickervallen van Super Ninja blijven enorm lang plakken. Je hoeft de stickervallen dus pas na 3 maanden te vervangen. Soms kun je de vallen tegen planten vliegjes zelfs langer gebruiken.

In het kort: alles. We hebben ons best gedaan de Plant Fly Ninja volledig duurzaam te maken, van de verpakking tot aan de productie en het transport. De val is gemaakt van gerecycled – en recyclebaar – plastic. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled, ongebleekt karton. De productie houden we simpel, zonder onnodige handelingen zoals het kleuren van de verpakkingen. We streven ernaar productie zoveel mogelijk lokaal te laten plaatsvinden, om zo de CO2-uitstoot tijdens het transport te minimaliseren. Het product is slim verpakt, zodat we deze efficiënt en in grote hoeveelheden kunnen vervoeren.

Jazeker. De producten van Super Ninja worden ook door professionals gebruikt, bijvoorbeeld door supermarkten en de horeca. Ook ongediertebestrijding, waaronder Rentokil, maakt gebruik van Super Ninja.

Ja. Onze producten vind je onder andere in de Albert Heijn, Boni, Coop, da, Deen, dio, Etos, GroenRijk, Hanos, Hocras, Hubo, JUMBO, life&garden, Overvecht, PLUS, Sligro, SPAR, Tuinland, Uw Groene Vakwinkel, VAN TOL, VHC, vitaminstore, ZEGRO, alvo, Carrefour, Cactus, DELHAIZE, DanMurphy’s, Coppelmans, ElCorteIngles, X, IGA, InterMarché, JOHNSON, Kruidvat, Monoprix, Pelckmans, Hospitality Supplies, OE FOOD STORES, Reward Hospitality, SuperCOR, TBC.

Ja dat kan. Bestel de Plant Fly Ninja direct via deze link.

Heb je een andere vraag of een suggestie? Neem contact op via de contactpagina.

Ken je deze super ninja's al?

Zilvervisjes?

Snel bestreden. Bekijk onze slimme kleefval van gerecycled karton.

Silverfish Ninja

Fruitvliegjes?

Zo verholpen, met onze innovatieve en discrete fruitvliegjesval.

Fruit Fly Ninja