Duurzame zilvervisjesval van super ninja

Zilvervisjes bestrijden? Met onze handige en duurzame zilvervisjesval – gemaakt van recyclebaar karton – ben je zo van de beestjes af. Natuurlijk en verantwoord, makkelijk in het gebruik en eenvoudig te plaatsen.

Direct het gewenste resultaat

Na het plaatsen doet de val meteen zijn werk

Natuurlijk en verantwoord

Gemaakt van gerecycled en – recyclebaar – karton

Zeer makkelijk in gebruik

In een handomdraai klaar om te plaatsen

Direct het gewenste resultaat

Onze zilvervisjesval bootst een natuurlijke schuilplaats voor lichtschuwe beestjes na. Nadat de zilvervisjes in de val lopen komen zij vast te zitten aan een natuurlijke lijmlaag. De kleefval doet na het plaatsen meteen zijn werk.

Natuurlijk en verantwoord

De zilvervisjes val is gemaakt van gerecycled – en recyclebaar – ongebleekt karton. De lijm bevat natuurlijke eiwitten, wat zorgt voor een verhoogde aantrekkingskracht en een nog groter effect.

Zeer makkelijk in gebruik

Een verpakking bevat 2 platte vallen. De zilvervisjesvallen vouw je eenvoudig open en zijn dan direct klaar voor gebruik. Vervolgens hoeven zij alleen op een plek dicht bij de bron van het probleem geplaatst te worden.

Specificaties

Verpakking (lxbxh): 7,2×2,4×12,7 cm,

Val uitgevouwen (lxbxh): 10,2×6,7×6 cm

circa 50 gram

Lijm

2, 4 of 10

Zilvervisjes? Daar is Super Ninja voor!

Bestel de duurzame zilvervisjes val direct online.

Bestel direct!

Elke zomer koop ik dit product. Ik hang er eentje boven de goot in de keuken en eentje boven mijn vuilnisbak. Het doet zijn job heel goed! Ben zeer tevreden. Ik kom altijd terug.

Ik zat sinds een paar dagen met een zwerm fruitvliegjes. Begon met een tiental, maar na een dag of 3 waren het er honderden denk ik. Product ontvangen, klaargezet en minder dan een uur later lag er al een bodempje vliegjes in! Na 2 dagen was ik er volledig van verlost. Aanrader dus!

Dit is tot nu toe het best werkende artikel wat we hebben getest. Binnen enkele dagen was de fruitvliegjesplaag volledig verdwenen.

Fantastisch! Wat werken deze flesjes goed zeg. Elke zomer hebben wij weer last van die kleine fruitvliegjes. Wij eten veel fruit en hebben een baby die elke dag vers fruit krijgt, dit is aan de vliegjes dan ook erg te merken. Zodra we een flesje “opplakken” zijn we er zo van af! Elk jaar kopen we ze weer. Wat een top product!

OVER SUPER NINJA

Effectieve en duurzame ongediertebestrijding.

Super Ninja vindt dat duurzame en verantwoorde ongediertebestrijding de standaard zou moeten zijn. Effectief tegen ongedierte, veilig voor mens, (huis)dier en milieu.

Door een gebrek aan duurzame bestrijdingsmiddelen, ontwikkelde onze oprichter Ferdinand in 2014 – uit eigen frustratie – ons eerste product: de Fruit Fly Ninja.

Hij zat met een knieblessure thuis – tussen de fruitvliegjes – en ontdekte hoe natuurlijke ingrediënten nét zo effectief konden zijn als chemische. Zéker in combinatie met een innovatief productontwerp.

ZO KAN
HET OOK!

We geloven in de kracht van innovatie en natuurlijke middelen.

RESPECT VOOR
MENS & MILIEU

We gaan voor een positieve impact – zonder negatieve bijeffecten.

ALTIJD IN
ONTWIKKELING

We blijven zoeken naar meer – en de beste – oplossingen tegen ongedierte.

FAQ

Nee, zilvervisjes of papiervisjes zijn niet direct schadelijk voor de gezondheid. Wel kunnen zij bacteriën verspreiden in etenswaren en keukenkastjes. Hun aanwezigheid duidt er vaak op dat er vocht aanwezig is in huis.

Het is zeker aan te raden de zilvervisjes en papiervisjes te bestrijden. De beestjes voeden zich met onder andere schimmels en etensresten, maar ook met papier en andere natuurlijke vezels. De zilvervisjes en papiervisjes kunnen dus schade aanrichten aan boeken, schilderijen, kleding, gordijnen of het behang.

Om zilvervisjes of papiervisjes te verjagen is het belangrijk je huis regelmatig te ventileren. Houd je huis goed schoon en vochtvrij. Zorg ervoor dat je kieren goed dicht en berg papieren en kleding goed op. Gebruik een kleefval of lokdoos om de rest van de beestjes te vangen. Met de Silverfish Ninja kleefval worden de beestjes heel eenvoudig gevangen.

Zilvervisjes en papiervisjes zijn lichtschuwe beestjes. Onze kartonnen kleefval bootst een natuurlijk schuilplaats na. Door de kleefval op een plek te zetten waar veel zilvervisjes aanwezig zijn, worden de beestjes snel en eenvoudig in de val gelokt. De lijm met natuurlijke eiwitten zorgt voor extra aantrekkingskracht en zorgt dat zilvervisjes vast komen te zitten in de val.

De plakval werkt direct! Je kunt de val in een handomdraai uitvouwen en plaatsen op een strategische plek, dicht bij de bron van het probleem. Al binnen een paar dagen zal je een groot deel van de volwassen beestjes vangen. Natuurlijk hangt het af van de grootte van de plaag in hoeverre de val het volledige probleem verhelpt. Veel zilvervisjes en papiervisjes in huis? Plaats dan meerdere Silverfish Ninja vallen.

Binnen een paar dagen kun je al een groot deel van de beestjes vangen. Uiteraard hangt het af van de grootte van de plaag hoe snel een val vol raakt en je een nieuwe dient te plaatsen. Wij adviseren de Silverfish Ninja na 3 maanden te vervangen, maar vaak kan deze ook langer blijven staan.

In het kort: alles. We hebben ons best gedaan de Silverfish Ninja volledig duurzaam te maken, van de verpakking tot aan de productie en het transport. De val en verpakking zijn gemaakt van gerecycled – en recyclebaar – ongebleekt karton. De productie houden we simpel, zonder onnodige handelingen zoals het kleuren van het product of de verpakkingen. We streven ernaar productie zoveel mogelijk lokaal te laten plaatsvinden, om zo de CO2-uitstoot tijdens het transport te minimaliseren. Het product is slim verpakt, zodat we deze efficiënt en in grote hoeveelheden kunnen vervoeren.

Jazeker. De gebruikte materialen zijn natuurlijk en foodgrade. Het product is dus zeer veilig te gebruiken en te plaatsen. Ook in de keuken.

Ken je deze super ninja's al?

Plantvliegjes?

Vang ze direct, met onze superaantrekkelijke stickerval.

Plant Fly Ninja

Fruitvliegjes?

Zo verholpen, met onze innovatieve en discrete fruitvliegjesval.

Fruit Fly Ninja