Over Super Ninja

Op naar 100% duurzame ongediertebestrijding

Als de fruitvliegjes je om de oren blijven zweven en je zelf geen kant op kan – letterlijk – dán word je vindingrijk. 
Dat heeft onze Ferdinand – oprichter van Super Ninja – wel bewezen toen hij in 2014 met een zware knieblessure thuis kwam te zitten.

Hij zocht naar een goede oplossing om van zijn fruitvliegjes af te komen, maar verbaasde zich over het gebrek aan effectieve én milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen. Frustratie maakte plaats voor inspiratie.

Met een achtergrond in Werktuigbouwkunde ging hij op zoek naar een moderne oplossing tegen ongedierte.
Deze vond hij en bleek die maar liefst 8 x zo effectief te zijn dan de toen meest gebruikte producten! Ons eerste product – de Fruit Fly Ninja – werd een feit.

Het geheim van de Fruit Fly Ninja? De juiste mix van 100% natuurlijke ingrediënten, gecombineerd met een innovatief productontwerp – gemaakt van gerecyclede en recyclebare materialen.

Kortom: de beste oplossing tegen ongedierte, zoals we die anno nu mogen verwachten.
Effectief, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Op naar 100% duurzame ongediertebestrijding!

2 bottles of Fruit Fly Ninja

Wij vinden dat duurzame ongediertebestrijding de norm zou moeten zijn

Na het ontwerp van ons eerste product – de Fruit Fly Ninja – in 2014, voegden we ook de Silverfish Ninja, de Plant Fly Ninja en de Ant Ninja toe aan ons assortiment. We blijven nieuwe producten ontwikkelen, om jou zo steeds meer duurzame bestrijdingsmiddelen te kunnen bieden.

Effectief tegen ongedierte, veilig voor mens, (huis)dier en milieu.

We laten graag zien hoe het ook kan

Ongediertebestrijding hoeft niet gepaard te gaan met chemische middelen. Een natuurlijk middel kan minstens zo goed werken, zeker wanneer deze gecombineerd wordt met een slim productontwerp.

We blijven (ons) ontwikkelen

We doen het zo goed mogelijk. Valt er nog wat te winnen? We gaan er direct mee aan de slag! We zoeken steeds weer – en naar meer – oplossingen tegen ongedierte. Altijd en alleen de beste. Effectief, verantwoord en duurzaam.

Contact

Heb je een vraag, verzoek of suggesties? We komen graag met je in contact!