Duurzame fruitvliegjes val van Super Ninja

Fruitvliegjes vangen? Met onze innovatieve & discrete fruitvliegjesval ben je supersnel
van je fruitvliegjes af. Natuurlijk en verantwoord, makkelijk in het gebruik en eenvoudig
te plaatsen.

Direct het gewenste resultaat

Al binnen 1 dag vang je het grootste deel van de vliegjes.

Natuurlijk en verantwoord

Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en duurzame materialen.

Zeer makkelijk in gebruik

Direct klaar voor gebruik en makkelijk overal te plaatsen.

Direct het gewenste resultaat

De natuurlijk lokstof in de fruitvliegjes val trekt direct de fruitvliegjes aan, waarna zij in het flesje met speciale trechter kruipen. Door het unieke ontwerp van de Fruit Fly Ninja kunnen de vliegjes niet meer uit het flesje komen. In de val zullen zij vervolgens snel verdrinken. De fruitvliegjesval helpt je binnen een dag al (grotendeels) van je fruitvliegjes af.

Natuurlijk en verantwoord

De lokstof in de fruitvliegjesval bestaat uit een mix van azijn, vruchtensap en een oppervlakte brekende stof, vergelijkbaar met afwasmiddel. De val bestaat uit een flesje, trechter en dop, gemaakt van gerecycled plastic. De verpakking is gemaakt van gerecycled – en recyclebaar – ongebleekt karton

Zeer makkelijk in gebruik

Draai de dop van de val, veeg het gele trechtertjes droog en de val is direct klaar voor gebruik. De kleine val kan met de dubbelzijdige tape overal en heel discreet geplaatst worden. Ook uit het zicht, zoals achter de koelkast. Na het plaatsen hoeft deze, indien nodig, pas na ± 30 dagen vervangen te worden.

Specificaties

De val (lxbxh): 3,4×2,9×5,4 cm,

Verpakking (lxbxh): 7,2×3,2×12,7 cm

Één val in de verpakking weegt 42g

De 2-pack weegt 84g

azijn, appelsapconcentraat, water, sodium lauryl sulfaat

1 of 2

Fruitvliegjes? Daar is Super Ninja voor!

Bestel de duurzame fruitvliegjesval direct online.

Bestel direct!

Fantastisch! Wat werken deze flesjes goed zeg. Elke zomer hebben wij weer last van die kleine fruitvliegjes. Wij eten veel fruit en hebben een baby die elke dag vers fruit krijgt, dit is aan de vliegjes dan ook erg te merken. Zodra we een flesje “opplakken” zijn we er zo van af! Elk jaar kopen we ze weer. Wat een top product!

Elke zomer koop ik dit product. Ik hang er eentje boven de goot in de keuken en eentje boven mijn vuilnisbak. Het doet zijn job heel goed! Ben zeer tevreden. Ik kom altijd terug.

Ik zat sinds een paar dagen met een zwerm fruitvliegjes. Begon met een tiental, maar na een dag of 3 waren het er honderden denk ik. Product ontvangen, klaargezet en minder dan een uur later lag er al een bodempje vliegjes in! Na 2 dagen was ik er volledig van verlost. Aanrader dus!

Dit is tot nu toe het best werkende artikel wat we hebben getest. Binnen enkele dagen was de fruitvliegjesplaag volledig verdwenen.

OVER SUPER NINJA

Effectieve en duurzame ongediertebestrijding.

Super Ninja vindt dat duurzame en verantwoorde ongediertebestrijding de standaard zou moeten zijn. Effectief tegen ongedierte, veilig voor mens, (huis)dier en milieu.

Door een gebrek aan duurzame bestrijdingsmiddelen, ontwikkelde onze oprichter Ferdinand in 2014 – uit eigen frustratie – ons eerste product: de Fruit Fly Ninja.

Hij zat met een knieblessure thuis – tussen de fruitvliegjes – en ontdekte hoe natuurlijke ingrediënten nét zo effectief konden zijn als chemische. Zéker in combinatie met een innovatief productontwerp.

ZO KAN
HET OOK!

We geloven in de kracht van innovatie en natuurlijke middelen.

RESPECT VOOR
MENS & MILIEU

We gaan voor een positieve impact – zonder negatieve bijeffecten.

ALTIJD IN
ONTWIKKELING

We blijven zoeken naar meer – en de beste – oplossingen tegen ongedierte.

FAQ

Fruitvliegjes zijn niet direct gevaarlijk voor de gezondheid, maar kunnen wel – net als alle andere vliegen – bacteriën in etenswaren verspreiden. Wist je dat fruitvliegjes als snel honderden of duizenden eitjes leggen in (rijp) fruit? Daar neem je liever geen hap uit!

Het bestrijden van fruitvliegjes is zeker belangrijk. De mini vliegjes kunnen fruit snel aantasten, waardoor het eerder bederft. Zonde! Door fruitvliegjes te bestrijden ga je voedselverspilling tegen. Daarnaast kunnen die kleine zwevende vliegjes erg hinderlijk zijn.

Fruitvliegjes hebben een sterke reukzin en worden aangetrokken door de geur van rijp fruit. Fruitvliegjes leggen in een maand tijd 400 tot 800 eitjes, die binnen een dag al uitkomen bij huiskamertemperatuur. Deze kleine vliegjes kunnen dus al snel een groot probleem worden. Het is dus belangrijk op tijd in te grijpen. Met de Fruit Fly Ninja kun je binnen één dag al (grotendeels) van je fruitvliegjes afzijn. Zo voorkom je dat de fruitvliegjes zich vermenigvuldigen en je last krijgt van een plaag.

Fruitvliegjes zijn superklein en erg snel. Met de hand kun je deze onmogelijk vangen. De beste manier om fruitvliegjes te bestrijden is door een val te zetten. De fruitvliegjes val lokt de fruitvliegjes vanaf de fruitmand direct de val in. Een slim ontwerp zorgt ervoor dat de fruitvliegjes de val niet meer uit kunnen kruipen. Met de Fruit Fly Ninja vang je al binnen een dag (de meeste) fruitvliegjes.

Het geheim van je de Fruit Fly Ninja? De juiste mix van natuurlijke middelen zorgen voor een onweerstaanbaar lokmiddel. Veel aantrekkelijker dan jouw fruitmand. Ons innovatieve productontwerp zorgt ervoor dat fruitvliegjes niet uit de val kunnen kruipen. Met de plakstrip kun je de val heel eenvoudig en discreet op of achter de (koel)kast plakken, dicht bij de bron van het probleem.

We hebben lang gezocht naar de perfecte formule én deze gevonden. De juiste mix van azijn en vruchtensap blijkt fruitvliegjes moeiteloos in de val te lokken. Een oppervlakte brekende stof, vergelijkbaar met afwasmiddel, zorgt ervoor dat fruitvliegjes niet blijven drijven maar snel verdrinken.

De val werkt direct! Je hoeft alleen maar het dopje van de val af te draaien en deze op een strategische plek te plaatsen, dicht bij de bron van het probleem. Al binnen een dag zal je een groot deel van fruitvliegjes vangen, afhankelijk van de hoeveelheid al aanwezige fruitvliegjes. Heb je al last van een grote plaag? Plaats dan meerdere fruitvliegjesvallen.

Hoe vaak je de fruitvliegjesval moet vervangen is sterk afhankelijk van de hoeveelheid al aanwezige fruitvliegjes. Binnen een dag kun je al een groot deel van de vliegjes vangen. Na enkele dagen kan het probleem opgelost zijn. Zijn de fruitvliegjes een aanhoudend probleem? Vervang de Fruit Fly Ninja val dan wanneer deze vol is of na ± 30 dagen.

Jazeker. Onze Fruit Fly Ninja wordt ook door professionals gebruikt, bijvoorbeeld door supermarkten en de horeca. Ook ongediertebestrijding, waaronder Rentokil, maakt gebruik van Super Ninja. Bestel hier direct de Fruit Fly Ninja Pro Pack voor professionals of neem contact op via deze pagina.

In het kort: alles. We hebben ons best gedaan de Fruit Fly Ninja volledig duurzaam te maken. Van het lokmiddel, de verpakking tot aan de productie en het transport. Het lokmiddel bestaat uit een mix van natuurlijke ingrediënten. De val is gemaakt van gerecycled en recyclebaar plastic. De verpakking bestaat uit gerecycled en recyclebaar, ongebleekt karton. De productie houden we simpel, zonder onnodige handelingen zoals het kleuren van het product of de verpakkingen. We streven ernaar productie zoveel mogelijk lokaal te laten plaatsvinden, om zo de CO2-uitstoot tijdens het transport te minimaliseren. Het product is slim verpakt, zodat we deze efficiënt en in grote hoeveelheden kunnen vervoeren.

Jazeker. De natuurlijke ingrediënten zijn foodgrade. Het product is dus zeer veilig te gebruiken en te plaatsen in de keuken. De val bestaat wel uit kleine onderdelen, houd deze dus uit de buurt van kleine kinderen.

Ja. De Super Ninja producten vind je onder andere in de Albert Heijn, Boni, Coop, da, Deen, dio, Etos, GroenRijk, Hanos, Hocras, Hubo, JUMBO, life&garden, Overvecht, PLUS, Sligro, SPAR, Tuinland, Uw Groene Vakwinkel, VAN TOL, VHC, vitaminstore, ZEGRO, alvo, Carrefour, Cactus, DELHAIZE, DanMurphy’s, Coppelmans, ElCorteIngles, X, IGA, InterMarché, JOHNSON, Kruidvat, Monoprix, Pelckmans, Hospitality Supplies, OE FOOD STORES, Reward Hospitality, SuperCOR, TBC.

Ja dat kan. Bestel de Fruit Fly Ninja direct via deze link.

Heb je een andere vraag of een suggestie? Neem contact op via deze pagina.

Ken je deze super ninja's al?

Plantvliegjes?

Vang ze direct, met onze superaantrekkelijke stickerval.

Plant Fly Ninja

Zilvervisjes?

Snel bestreden. Bekijk onze slimme kleefval van gerecycled karton.

Silverfish Ninja